Integracija facebook-a sa Windows Live Messengerom

 Došlo se do zaključka da je instant messaging u padu popularnosti u odnosu na socijalne mreže koje imaju veliko povečanje popularnosti.Zbog toga se ulažu napori u ponovno oživljavanje instant messaginga.

LiveSide je otkrio dokaz da bi Windows Live Messenger 2010 trebao imati integraciju sa Facebook-om. Šta to znaći? To znaći da ćete moći dopisivati sa svojim prijateljima koji su na facebooku iz MSN Windows Live Messenger-a.
Microstoft trenutno drži 1.6% dionica u Facebooku. To je jedan logičan korak koji bi jedna kompanija trebala da uradu u povečanju svog uticaja na največim web stranicama na internetu danas.

Kako će se implementirati ove tehnologije još nije poznato.

Windows Live Messenger 2010 ima  integraciju sa facebook. Microsoft Live messenger i Facebbok u konekciji i omogučava dopisivanje  i razmjenu poruka između facebook i MSN Windows live Messenger.

Nema komentara:

Objavi komentar

KAKO ĆU SE BESPLATNO PRIJAVITI NA FACEBOOK? KAKO ĆU SE PRIJAVITI NA HOTMAIL?
KAKO CU SE BESPLATNO REGISTRIRATI NA MSN?
KAKO DA NAPRAVIM NOVI PROFIL?
KAKO OTVORITI BESPLATNU E-MAIL ADRESU ZA MSN SKYPE I FACEBOOK?
MSN HOTMAIL I FACEBOOK SU MI
POKVARENI I ZARAŽENI VIRUSOM!
KAKO DA POPRAVIM MSN ,SKYPE, HOTMAIL I FACEBOOK?
ODGOVORI NA SVE OVO A I JOŠ MNOGO TOGA NAĆI
ĆETE BESPLATNO NA OVOJ STRANICI
msn, windows live, messenger, greska, error, problem, sa, instalacija, instalacijom, instalacije, skidanje, skinuti, ne radi, neradi, radi, ne, logovanje, logovati, uci, online, prikazuje, kako, zasto, rjesenje, popravak , repair, fix, download, alternativni, vise, odjednom, citav, pidgin, migg, virus, plus,chat,message, picture, sound, muzika,slike, salje,uredu,izbaci,smeta, zasto ne mogu da skinem, kako, registracija, jednostavno, lahko, otkloniti, download stari , stvaranje korisnika , hrvatski bosanski srpski jezik jeziku prevod, pomoc, logiranje, login , sign up, error, pokvareno, pogreske, jednostavna rjesenja, novi msn, sifra ,password, username, ime, naziv, korisnika, korisnicko ... popravka msn ... kvar na msn - u ...problem msn