Preuzimanje i instalacija Windows Live Messenger (MSN)

Windows Live Messenger je software za besplatno online dopisivanje u realnom vremenu, tj. instantnom vremenu.
MSN podržava sve: dopisivanje, intergraciju s Microsoft office-om, glasovnu komunikaciju, dijeljenje kalendara, datoteka, audio i video zapisa, mogućnost besplatnih video poziva i mnogo drugo. S druge strane velika pohvala MSN – a ide na jednostavnost korištenja i veoma aktraktivan grafički izgled s mnogo zanimljivih i šaljivih animacija , emotikona i sličnoga. Windows Live Messanger postaje sve rašireniji način komunikacije u poslovnoj i privatnoj svrsi .
Kao prvo, ovo je link na web stranicu na kojoj možete preuzeti cijelu, zadnju i besplatnu verziju programa (DOWNLOAD): http://download.live.com
Gdje da pocnemo? Naravno od same instalacije programa, znači nakon što preuzmete program i pohranite ga na svom racunalu, zatim pokrenete wlsetup-web.exe dotateku s gore navedene web stranice koja teži oko 991KB, što se na današnjim brzinama interneta preuzima u rekordnom vremenu-do desetak sekunda. Njezinim pokretanjem kreće instalacija. Jedina mana programa je što najnovija verzija instalacije i samog programa nije prevedena na hrvatski jezik, već je još na originalnom engleskom jeziku. Nadam da će to ubrzo biti ispravljeno i da će izaći i hrvatska inačica kao i za prethnodne verzije ovog programa.

UPDATE POSTA: Izašao je novi MSN Windows Live Messenger  11 15.4.3538.0513 Da bi BESPLATNO skinuli cijeli u paketu ovaj novi MSN kliknite OVDJE.

Instalacija Windows Live Messenger-a (MSN)

Preporučuje se prije pokretanja instalacije ugasiti sve ostale programe koji su trenutno aktivni na vašem kompjuteru . Nakon pokretanja dotatoke wlsetup-web.exepočinjete instalaciju programa. Za tu instalaciju potrebno je imati 77.1mb slobodnog prostora na svom kompjuteru i imati aktivni i prikjučeni pristup internetu ( tojest bit online ) , jer MSN tijekom instalacije preuzima potrebne informacije s interneta. Ukoliko želite odmah skinuti sve te informacije i snimiti ih u jedan fajl tako da prilikom sljedeće instalacije ne morate ponovo sve skidati posjetite link Download citavog Windows Live MSN 2009 odjednom!
Prvi korak: Nakon što pokrenete instalaciju i nakon što se vaš kompjuter pripremi za instalaciju pojavljuje se prozor u kojem je lista programa za instalaciju. U ovom slučaju izabiremo samo instalaciju messenger beta, dok druge programe odznacimo jer su to programi nevezani uz MSN (koji su možda također korisni ali ćemo ih detaljnije objasniti u nekom drugom članku, drugom prilikom). Tipkom install krećemo na drugi korak . Znači prvi korak bi morao izgledati ovako.

Prvi korak instalacije MSN-a









Dolaskom na drugi korak malo pričekate dok se program instalira. Proces može potrajati, ali ne brinite sve je to normalno, za to vrijeme možete popiti kavicu :)

Drugi korak instalacije MSN-a







Nakon završenog drugog koraka, dolazi treći finalni korak s tri opcije koje osobno sve preporučujem odznaciti. Prva opcija dodjeljuje msn kao vašu defoltnu tražilicu, druga opcija postavlja msn kao vašu početnu stranicu u internet exploreru i drugim internet preglednicima, a treća opcija šalje kreatorima programa informacije o kvarovima programa i sl.

Treci korak instalacije MSN-a










Nakon što stisnete continue (nastavi) msn vam čestita na na novoj instalaciji :) ali tu nije gotov ovaj članak :) stoga stisnite close (zatvori) i MSN program bi se trebao sam pokrenuti na vašem kompjuteru, što je sljedeći korak.
(source: http://priucnik.com/)


Labele: msn problem prilikom instalacija otklanja se jednostavno, lahko, moguča reinstalacija, download citavog msn-a odjednom, programmsn messenger download na hrvatskom jeziku ... sto ne mogu skinuti messenger ... besplatno skidanje msn messengera ... msn live messenger 

Nema komentara:

Objavi komentar

KAKO ĆU SE BESPLATNO PRIJAVITI NA FACEBOOK? KAKO ĆU SE PRIJAVITI NA HOTMAIL?
KAKO CU SE BESPLATNO REGISTRIRATI NA MSN?
KAKO DA NAPRAVIM NOVI PROFIL?
KAKO OTVORITI BESPLATNU E-MAIL ADRESU ZA MSN SKYPE I FACEBOOK?
MSN HOTMAIL I FACEBOOK SU MI
POKVARENI I ZARAŽENI VIRUSOM!
KAKO DA POPRAVIM MSN ,SKYPE, HOTMAIL I FACEBOOK?
ODGOVORI NA SVE OVO A I JOŠ MNOGO TOGA NAĆI
ĆETE BESPLATNO NA OVOJ STRANICI
msn, windows live, messenger, greska, error, problem, sa, instalacija, instalacijom, instalacije, skidanje, skinuti, ne radi, neradi, radi, ne, logovanje, logovati, uci, online, prikazuje, kako, zasto, rjesenje, popravak , repair, fix, download, alternativni, vise, odjednom, citav, pidgin, migg, virus, plus,chat,message, picture, sound, muzika,slike, salje,uredu,izbaci,smeta, zasto ne mogu da skinem, kako, registracija, jednostavno, lahko, otkloniti, download stari , stvaranje korisnika , hrvatski bosanski srpski jezik jeziku prevod, pomoc, logiranje, login , sign up, error, pokvareno, pogreske, jednostavna rjesenja, novi msn, sifra ,password, username, ime, naziv, korisnika, korisnicko ... popravka msn ... kvar na msn - u ...problem msn